YouTube møter iTunes

Musikk og video slik du vil ha det, gratis selvfølgelig.

YouTube møter iTunes
Publisert
Sist oppdatert

Bak det litt spesielle navnet Moof skjuler det seg en nettjeneste som ser ut som iTunes, men som egentlig bare er et overbygg til videotjenesten YouTube. Skjønt "bare" er et ord som kanskje ikke bør brukes om denne tjenesten, for det hele er faktisk ganske så smart.

Det finnes knapt en musikkvideo eller konsertopptak av en viss allmenn interesse som ikke finner veien til YouTube. Det Moof gjør er å sette disse i system, nærmere bestemt ditt system.

Uten avbrudd

Du kan bygge ditt eget musikkbibliotek og så mange spillelister du skulle ønske, ene og alene på bakgrunn av YouTube-videoer, og spille dem en etter en uten avbrudd fra verken reklame eller Roberta from Spotify. Og du behøver ikke å tenke på annet enn brukernavn og passord når du siden logger deg på en annen PC for å lytte til musikksamlingen "din".

Og grensesnittet er rent, enkelt og pent.

Selve videoene vises i et lite vindu nederst til venstre, men det er lyden som først og fremst er viktig, og den blir som kjent bare bedre og bedre i YouTube-sfæren. Noen god løsning for lydentusiaster er dette derimot ikke, men som bakgrunnsmusikk til arbeidet fungerer det i hvert fall mer enn godt nok for undertegnede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer