Ytelse - hva kan du forvente?

De største variasjonene finner vi denne gangen på grafikkytelsen.

Ytelse - hva kan du forvente?
Publisert
Sist oppdatert

Det er større variasjoner i valg av maskinvare i mai-oversikten enn hva som har vært vanlig de siste årene. Men uansett hva du velger er prosessorytelsen neppe der det vil "lugge" mest.

Prosessor- og grafikk-statistikken hos Passmark gir en god indikasjon på hva du kan forvente av ytelse. Statistikken baserer seg på brukernes innsendte konfigurasjoner, fra hundretusenvis av forskjellige PC-er.

Som du ser av oversikten under er det Phenom-prosessoren i maskinen fra MPX som scorer jevnt over best på ytelsestestene til Passmark. Denne prosessoren har tre kjerner, noe som er gunstig når du kjører mange programmer samtidig.

Valget av grafikkløsning vil ha mer å si for opplevelsen din. Er du opptatt av gaming, er det maskinen fra Komplett som har desidert mest å by på. Her kan du kjøre de nyeste spillene i høy oppløsning, med maks detaljer, uten sjenerende hakking underveis:

Også Multicom fortjener honnør for en meget bra grafikkløsning denne gangen.

Både MPX og Netshop byr på grafikkløsninger som takler avspilling av Full HD-materiale, og de holder også til litt mindre krevende gaming.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer