Ytelse, karakterer og konklusjon

Intels mobilprosessorer er kjent for å være snille mot batteriene, og svak varmeutvikling gir ofte PCer med meget lavt støynivå. Hva med Znote 3100 Wide?

Publisert
Sist oppdatert

Vår testmaskin ble levert med Windows XP installert. Dette er derimot ikke standard; PCene fra Zepto leveres i utgangspunktet uten operativsystem, alternativt skal du etter hvert kunne få maskinen levert med en spesialsydd utgave av RedHat Linux, får vi opplyst fra Zepto.

Våre testprogrammer er tilpasset Windows, og i disse scoret maskinen stort sett meget bra - både med hensyn til minnehastighet, prosessor og harddiskhastighet. Grafikkbrikken er dessuten rask nok til å kjøre ganske avansert 3D-grafikk i høye oppløsninger uten at du vil merke hakking.

Elvesus

Om det er prosessoren, brikkesettet, grafikkbrikken eller noe annet som krever vifteavkjøling, vet ikke vi. Faktum er uansett at viften starter etter noen minutters bruk, og deretter går den bortimot konstant. Viften er derimot langt mindre sjenerende enn mange andre løsninger vi har erfart den siste tiden; lyden minner langt mer som elvesus i det fjerne enn en veivalse, og du vil neppe oppleve den som spesielt sjenerende. Uansett - en termostatstyrt støysvak vifte hadde vært en mer elegant løsning, synes vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer