Ytelse, konklusjon og karakterer

Som ventet scoret PCen godt på våre ytelsestester, men den avgir noe støy.

Publisert
Sist oppdatert

Pentium 4-prosessoren trenger kjøling, og vifteløsningen i denne PCen er termostatstyrt. Det betyr at den kun starter ved behov, men behovet er ofte ganske stort, for eksempel under avspilling av musikk og video, spilling etc som krever tunge kalkulasjoner. Støynivået kan dermed kanskje være litt sjenerende til tider, spesielt hvis du oppholder deg i rom hvor det ellers er lite støy. På et kontor med sus fra kontormaskiner og andre PCer vil viften derimot neppe være til sjenanse.

god ytelse

Når det gjelder ytelse ligger den omtrent likt med andre PCer vi har testet med tilsvarende prosessor, i praksis betyr det meget høy ytelse. Vi har oppnådd høyere grafikkytelse på andre maskiner med samme grafikkbrikke, men uansett er tallene meget høye. Det bør gjøre maskinen interessant for spillentusiaster.

Vi er alltid spent på batterilevetiden på maskiner med desktop-prosessor; inntrykket er at den generelt er langt bedre nå enn på de første modellene vi testet. Batteriene på Amilo D 6820 holdt for eksempel ut i nærmere tre timer, mens den første Amilo D-maskinen som vi testet for et år siden ga opp før det var gått to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer