Ytelse og konklusjon

Vi lar oss imponere av knallgod batterilevetid, og varm blir den jo aldri...

Publisert
Sist oppdatert

Den forrige 13,3-tommeren vi testet var Satellite U400 fra Toshiba, som jo fikk nokså gode skussmål fra oss.

Likevel hadde vi også litt å sette fingeren på der - blant annet varmeutvikling, mangelen på gigabit LAN og at vi kunne ønsket oss litt mer ut av batteriet.

Så når Lenovos ThinkPad SL300 gjør sitt inntog på markedet til en tusenlapp mer blir jo spørsmålet om det er verd prisforskjellen.

Ser vi først kjapt på spesifikasjonene har altså SL300 Centrino 2-brikkesettet, men mangler "riktig" prosessor for å kvalifisere som en Centrino 2-maskin. I forhold til U400 har den derfor litt heftigere integrert grafikk (men spillere vil nok fremdeles ha en bærbar med dedikert grafikkløsning), mens U400 på sin side har en litt kjappere prosessor og veier en hekto mindre.

I tillegg har vi sett på forskjellen fra ThinkPad X300. Javisst er det urettferdig ettersom X300 tross alt veier 700 gram mindre enn SL300, men så får du selv avgjøre om denne ville være verd nærmere tredobbel pris.

Så la oss se på ytelsen: PCMark05:

Høyere poengsum er bedre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer