Ytelse og konklusjon

Med grei ytelse og lavt støynivå gjør U400 en god figur.

Publisert
Sist oppdatert

Ser vi spesifikasjonene i forhold til den likt prisede og råeste utgaven av forgjengeren U300(-144) har det på en måte gått begge veier.

Harddisken har riktignok blitt litt større og vi har fått mer RAM på U400, men til gjengjeld har turbominnet forsvunnet, og prosessorens klokkefrekvens er litt lavere.

De to modellene kjører også samme brikkesett (med integrert grafikkløsning), noe som betyr at de eksemplarene av U400 vi finner i butikkene i dag ikke tilhører den nye Centrino 2.

Så bortsett fra det faktum at U400 har fått digital video ut i form av HDMI, er den store forskjellen fra U300 mer et spørsmål om utseende og design enn spesiell funksjonalitet og tekniske løsninger.

Vi nevner likevel en ny ting som ligger i programvaren - ansiktsgjenkjenning med det innebygde webkameraet. Du kan nemlig "registrere" fjeset slik at du ikke trenger skrive inn passord for å logge på datamaskinen. Dette fungerer for så vidt greit (og er kult), men det er langt kjappere å bare skrive inn passordet...

Vel, la oss se på ytelsen: PCMark05:

Høyere poengsum er bedre

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer