Ytelse og konklusjon

JHL90+ er en skikkelig allrounder med jevnt over god ytelse.

Publisert
Sist oppdatert

Velmenende mennesker sier alltid at det er det indre som teller, og når det gjelder datamaskiner stemmer det faktisk - uten dugelig innmat blir det det lett en kjip brukeropplevelse uansett hvor flott en datamaskin er å se på.

Som vi nevnte tidligere i artikkelen kjører denne modellen den blodferske Centrino 2-plattformen fra Intel, som betyr nytt brikkesett og oppgradert prosessor. I tillegg kommer også en relativt ny grafikkløsning fra Nvidia: GeForce 9600M GT der grafikkprosessoren er skapt med 65 nanometers produksjonsprosess. I teorien betyr dette en mer effektiv grafikkløsning med tanke på ytelse, varme og strømforbruk.

Siden det er såpass mye ny teknologi i JHL90+ har vi ikke noe å sammenligne med direkte (ennå). Men for å få et visst grunnlag kan vi se den i forhold til forgjengeren IFL90+. I tillegg har vi målt ytelsen mot den større Acer Aspire 8920G, en sværing på 18,4 tommer som har en prislapp på omtrent 15000,-.

Ytelse PCMark05:

Høyere poengsum er bedre

Det er altså den øverste (grønne) søylen som er "vår" PC, og som vi ser holder den godt følge med den store Acerwn. JHL90+ henger riktignok litt bak på grafikkfronten, men det er ikke allverden det er snakk om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer