Ytelse og konklusjon

Vi ser hvor godt Zeptoen gjør det i praksis - og hva som går galt.

Publisert
Sist oppdatert

Som nevnt er såpass små bærbare for spill nokså sjelden kost - det er normalt sett 15,4-tommere og større maskiner som hører til den kategorien.

Vårt testeksemplar har en Core 2 Duo T9300 - denne kjører på 2,5 GHz og er en av de kraftigste prosessorene vi har hatt i en bærbar for testing. Grafikkløsningen er det nVidia som står for med et GeForce 8600M GT. Det har 512 MB dedikert minne.

Jovisst har vi sett på kraftige småtasser før, men de fleste av disse har hatt en langt svakere grafikkløsning. Det er derfor ikke lett å finne bærbare å sammenligne med direkte, men for å få et visst grunnlag her har vi tatt en kikk på både en litt mindre og en litt større maskin, representert ved henholdsvis Dell XPS M1330 og Multicom Compal IFL90+.

Felles for disse to bærbar er at de i likhet med Zeptoen til en viss grad kan konfigureres etter ønske, men de er også forskjellige med tanke på grafikkløsning. 13,3-tommeren XPS M1330 har et GeForce 8400M GS, mens Multicom-maskinen har den samme løsningen som vi finner i Zeptoen - 8600M GT. Men IFL90+ er altså en 15,4-tommer.

Ytelse i PCMark05:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer