Ytelse og konklusjon

Hvordan står 9800 GTX seg mot de andre i familien?

Publisert
Sist oppdatert

På grunn av 9800 GTX' store fysiske fremtoning måtte Kåre denne gangen kjøres med ta innsiden ut, så å si. Ellers var alt ved det vanlige, og Kåre er utstyrt med en Core 2 Duo E6700, 2 GB DDR2-RAM og Intel 965P brikkesett for deg som lurer.

I denne sammenligningen har vi sett hvordan 9800 GTX står seg mot 8800 GTS 512 og 8800 GT.

ForceWare 174.74 ble brukt mot 9800 GTX, og alle tester er gjort med Microsofts Windows Vista. Programmene som er brukt i testingen er 3DMark og et par suiter fra PCMark Vantage fra Futuremark.

Når det gjelder andre tester er resultatene fra følgende spill: Half Life 2 (Lost Coast), F.E.A.R., Company of Heroes og World in Conflict. Ytelsen måles i gjennomsnittlig antall FPS (frames per sekund). For en anstendig spillopplevelse kan vi si at 40-50 FPS er et minimum.

3DMark05 og -06:Vi starter med 3DMark. Høyere poengsum er bedre:9800 GTX tar en marignal ledelse forant 8800 GTS 512MB, ikke noe å skrive hjem om egentlig...

Half Life 2 (Lost Coast):Her må vi skru på AntiAliasing og Anisotropic Filtering og kjøre de høyeste oppløsningene for å se forskjellen. Men i Half Life 2 er det likevel ikke noe poeng - alle disse kortene kjører dette spillet glatt uansett..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer