Ytelse, utbygging og støy

Publisert
Sist oppdatert

Vi testet PCen med de samme testprogrammene som vi har brukt tidligere ved test av nye hovedkort, prosessorer og brikkesett.

Ytelse, utbygging og støy


Ytelsen er som forventet, den ligger helt på linje med tilsvarende PCer basert på de samme basiskomponentene.

Ytelse, utbygging og støy


PCen er bygget av standardkomponenter, og det er ingen problemer med å utvide eller oppgradere den senere. Det er plass til en ekstra harddisk og enda en optisk enhet, f.eks. en DVD-ROM som gjør det lettere å lage sikkerhetskopier av CD/DVD.

Det er to ledige PCI-plasser, men i vår testmaskin var begge minneplassene tatt i bruk.

Støynivået var middels, og det er viftestøyen fra strømforyningen som bidrar mest. Prosessorviften og viften på grafikkortet var ikke spesielt støyende.

Konklusjon

PCen er definitivt godkjent. Den har alt det en moderne PC i denne prisklassen skal ha, og litt til. Den er skreddersydd for å dekke behovene hos en krevende hjemmebruker eller familie, spesielt satte vi pris på frontpanelet og TV-løsningen.

Brukerstøtte er også inkludert, med gratis telefonstøtte i 2 år fra kjøpsdato.

Det er ikke alle Rema-butikker som kommer til å selge denne PCen, det er opp til hver enkelt butikk.

Ut fra denne maskinen å dømme, ser vi ikke noen grunn til å la vær å kjøpe PC på Rema 1000. Denne PCen er kvalitetsmessig minst like bra som de aller fleste konkurrentene.

Men skal du ha utvalg og skreddersøm, da må du fremdeles til faghandelen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer