Ytelse

Her fikk vi våre mistanker bekreftet, men det er ikke snakk om store forskjeller

Ytelse
Publisert
Sist oppdatert

Vi nevnte at en mindre bærbar til samme pris som en stor bør ha noe ekstra å fare med når det gjelder ytelse. Det stemte i følge testene.

TESTER:

Vi kjørte våre standard ytelsestester, og her kom Packard Bell fra Netshop ut på topp både i PCMark05 og PCMark Vantage.

Testene ble kjørt med standard (default) instillinger i begge testene.

I PCMark05 var forskjellen hårfin, men i PCMark Vantage som er en mer moderne og mer omfattende test var den litt større.

Tatt i betraktning av at det er samme prosessor og like mye minne i alle maskinene er det interessant at det i det hele tatt er såpass forskell.

Mellom Acer-maskinene var det svært liten forskjell.

Det sies at forskjellen i ytelse må være 10 prosent hvis du skal legge merke til den. Blant disse maskinene er forskjellen i akkurat det området, derfor er den ikke veldig avgjørende.

Støy

Støy var det ingen av maskinene som ga fra seg, de er svært stillegående også under belastning.

Batteritid

Alle maskinene har 6-cellers batterier, kapasiteten er imidlertid ikke helt den samme. Packard Bell har 5200 mAh, MPX sin Acer har 4400 mAh mens Datakjedens Acer har

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer