Ytelse

De tre utvalgte har fått gjennomgå i vårt utvalg av testprogrammer.

Publisert
Sist oppdatert

Her har vi med to generasjoner Intel Core2 Duo prosessorer å gjøre mot én AMD.

Acer-maskinen har den nyeste prosessoren, den er basert på siste generasjon Intel Core2 Duo P7350 (45 nm) på 2GHz, 3 MB hurtigminne, 1066 FSB og 25 W strømforbruk. Den har 3 GB minne, som er det du får utnyttet i praksis på et 32-bits operativsystem.

Toshiba sin maskin har en litt eldre prosessor., en Intel Core2 Duo T5800 (65nm) 2 GHz, 2 MB hurtigminne, 800 FSB og 35 W strømforbruk. Den har 4 GB minne som du bare får utnyttet ved å kjøre 64-bits operativsystem.

hp sin maskin er utstyrt med en AMD Turion X2 RM-72 som kjører på 2,1 GHz, har 1 MB hurtigminne og et strømforbruk på 35 W.

Testene viser at prosessoren og minnet i Aceren ligger over den litt eldre prosessoren i Toshiba i ytelse. AMD turion ligger under i alle testene.

hp-maskinen klarte heller ikke å gjennomføre den krevende PC-Mark Vantage-testen, den bare låste seg ved gjentatte forsøk. Begge de andre maskinene kjørte den uten problemer.

Grafikkløsningen GeForce 9600M GT fra nVidia er overlegen ATI Mobility Radeon HD 3650 og ATI Mobility Radeon 3450 som sitter i henholdsvis Toshibaen og hp-maskinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer