Ytelse

Vi har kjørt våre testprogrammer på de tre bærbare.

Publisert
Sist oppdatert

Det at disse tre bærbare alle kommer med Vista Home Premium krever litt av maskinvaren, men der har du strengt tatt ikke mye å frykte. Dobbeltkjerne-prosessorer og to gigabyte RAM gjør at ting for det meste flyter glatt.

Toshibaen har også en gigabyte Intel Turbo Memory, som gir ekstra effekt.

Er du ute etter en bærbar til spilling bør du se etter en annen maskin. Alle kandidatene har nemlig integrerte grafikkløsninger som ikke akkurat gir deg den helt, helt store spillopplevelsen - men de kan likevel duge til de aller enkleste 3D-spillene.

For andre normale oppgaver som bilde- og videoredigering, medieavspilling og så videre vil de duge. Noen vil også duge mer enn andre, ettersom det er en forskjell å se på ytelsen. Spesielt MPX' HP-maskin med sin AMD-prosessor henger litt etter de to andre.

La oss se på tallenes tale, her ved PCMark05, som skiller og stresser de forskjellige hovedkomponentene i datamaskinen.

Høyere poengsum er bedre: Ikke akkurat uventet er det de Toshibaen og Multicoms maskin som kniver om førsteplassen, for AMD-prosessoren som sitter i HPen er ingen match mot høyere klokkede Intel Core 2 Duo-prosessorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer