Ytelsesmålinger

Publisert

Ytelsestester

Maskinen var satt opp med den opprinnelige utgaven av Windows 98 (ikke Second Edition), og vi kjørte de samme testene som vi bruker på vår test av hjemmePC:

Sysmark98SYSmark® 98 Rating 258Office Productivity 232Content Creation 298Her fikk vi det høyeste tallet vi har målt hittil, men dette tallet kunne vært vesentlig høyere med mer minne, raskere harddisk og raskere grafikkort. Kryotech oppgir hele 347, riktignok under Windows NT, og vi har sett andre tester som har oppnådd 320.

Til sammenligning oppnår den hittil raskeste hjemmePCen med Pentium III på 500 MHz tallet 207.

Ripping av musikkCD og koding til MP3

Scritti Politti 11 tracks 14:54

Resultatet her var ikke imponerende, men det skyldes at CD-ROM-leseren ikke er spesielt rask på ripping. Den nådde bare opp til rundt 6x på de siste sporene, mens de siste DVD-modellene leser på godt over 20x. Den raskeste hjemmePCen vi har testet hittil på denne oppgaven, bruker bare 9:13

ReBirth ytelse

ReBirthMark 1866

Dette tallet viser hvor rask prosessoren er til å beregne kompliserte algoritmer for lydgenerering. Programmet ReBirth fra Propellerhead Software simulerer kretsene i to analoge synther og to trommemaskiner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer