Zattoo

Med dette programmet kan du se både NRK1 og NRK2 på PCen - direkte, over Internett.

Publisert
Sist oppdatert

TV-tittingen er i ferd med å endre seg - vi går fra den tradisjonelle metoden, hvor man slår seg ned i sofaen og stirrer inn i en kasse, til internettbasert TV på PCen.

Noen har heller ikke behovet for å se på TV, og får underholdningen og nyhetene fra Internett eller radio. Har man en bærbar PC kan man også ta med seg "TV-apparatet" der det er internettilgang, og nyte TV-tittingen nær sagt over alt.

NRK har et ganske bra tilbud for nett-tv, med mange godbiter fra det gigantiske arkivet sitt. TV2 har både gratis- og betalbare streamingtjenester, både direktesendte og fra et rikholdig arkiv.

For Mac- og Linux-brukere er det imidlertid ikke alltid like greit, siden Windows Media Player er avspilleren NRK har valgt for å vise klippene.

Direktesendt TV på PCen

Så hva gjør man hvis fotballkampen går på NRK og TVen ikke er tilgjengelig? Zattoo er gratisprogrammet som ordner biffen.

Med dette lille programmet kan du se på direktesendt NRK1 og NRK2, samt noen få andre kanaler, fra PCen.

I tillegg til NRK1 og NRK2, kan man også velge mellom en engelskspråklig Al Jazeera, The Poker Channel, AutoMoto TV, LuxeTV, Deutsche Welle, France 24, sumo tv og en bordtenniskanal (!) som sender bordtennis 24 timer i døgnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer