Zenbe - epost deluxe

Svært elegant og nyskapende. Vi har 300 invitasjoner!

Publisert
Sist oppdatert

Epost på web er en stadig økende trend - ikke bare fordi den er tilgjengelig hvor enn du måtte befinne deg, men også fordi du er sikret selv om maskinen din hjemme skulle krasje.

I så måte har vi skrevet opp og ned om Gmail, som vi forleden også kåret til én av verdens 25 beste nettjenester.

De siste dagene har imidlertid Gmail fått kamp om vår gunst. Ønsk velkommen: Zenbe.

Vi deler ut 300 invitasjoner nederst i artikkelen.

Alt-i-ett

Zenbe gir deg mye i én og samme pakke. For det første får du en «vanlig» eposttjeneste, der du blant annet kan kategorisere epost med nøkkelord («tags»), favorittmerke e-post og søke/sortere basert på disse kriteriene. En del fiffige funksjoner er på plass - blant annet kan du holde muspekeren over vedleggsikonet og få en forhåndsvisning i egen boks, og alt du mottar av vedlegg havner under en egen «files»-flipp der de ligger lett tilgjengelig med miniatyrbilder.

Zenbe kan også POPpe epost fra en hvilken som helst epostkonto som støtter POP, inkludert både Gmail, Yahoo!-mail og Windows Live Mail. Dermed får du denne eposten rett inn i Zenbe-postkassen uten at den blir fjernet fra den opprinnelige tjeneren, og i løpet av bare et par minutter var hundrevis av e-post importert rett fra Gmail-kontoen da vi forsøkte. Du kan også sende post fra den adressen du ønsker - vil du heller at det skal stå @gmail.com i fra-feltet, så er det null problem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer