Zenith Z-Station EL

Zenith Data Systems leverer PCer som dekker forskjellige behov i en bedrift, fra kraftige Pentium II-maskiner til rimelige Pentium MMX-baserte maskiner.. Maskinen vi har testet er en Z-Station EL beregnet for vanlige kontorstøttefunksjoner.

Publisert

UTGÅTT! Fortsatt med for sammenligningens skyld.

Zenith Data Systems er Bulls PC-merke. Bull er et av de eldste dataselskapene i Norge og har en klar profilering mot bedriftsmarkedet. I dag er Bull eiet av Packard Bell og NEC.

Ut av krympeplasten

Da vi hadde åpnet kartongen og fjernet isoporen oppdaget vi at PCen var pakket i krympeplast! Vanligvis er det bare programpakker og tilleggsutstyr som får denne behandlingen, og dette gir en slags forsikring om at produktet ankommer direkte fra fabrikken, uten å ha blitt tuklet med underveis. Det er slett ingen dårlig idé å behandle maskiner på samme måten!

Z-Station EL er en middels stor, liggende bordmodell. Av en eller annen grunn er denne typen maskin ganske utbredt i kontormiljøer selv om den både krever bordplass og gir mer støy for brukeren siden de høye frekvensene (suset) fra viftene går rett inn i øret. Maskinen har både vifte i strømforsyningen og i frontpanelet. Det er ikke vifte på selve prosessoren, bare en stor kjølefinne som sitter i luftstrømmen fra en stor vifte i fronten. Denne løsningen støyer mindre enn mange prosessorvifter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer