Zepto Getac w130

Det er lettere å bære noe tungt som virker, enn å bære noe halvtungt som ikke fungerer.

Publisert
Sist oppdatert

Den superrobuste, gummierte bærbare PCen Zepto Getac w130 er tung og tøff, og vekker klart oppsikt der den gjør jobben på steder de fleste velger å ha pakket PCen godt inn i en polstret bag. Den tåler varme og kulde, og selv om det skulle dukke opp litt regn trenger du ikke pakke sammen for å ta vare på PCen.

Vi tok med oss denne PCen til Costa Rica hvor vi skulle kjøre noen dager gjennom vanskelig terreng, blant annet regnskog. Selv om forholdene ikke ble alt for røffe fikk vi med en temperaturforskjell fra Norge på over førti grader, brukt PCen under varierende forhold. Viktigst var kanskje at vissheten om at vi hadde med oss et arbeidsredskap som ville takle det meste, og som ikke ville ta skade av turen.

Solid

For de fleste er en bærbar PC en naturlig del av håndbagasje, bagasje du strengt tatt bare har deg selv å klandre hvis noe tilstøter den. Selv en litt puslete vanlig bærbar tåler reising i en polstret bag. En klar fordel med Zeptoen er at den innebygde soliditeten ikke gjør det nødvendig med noe å oppbevare den i. Dermed er den raskere klar til bruk, det er bare å vippe opp skjermen og du kan fortsette der du slapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer