Zepto Znote 1100A

Zepto Znote 1100A er en variant, eller skal vi heller si en oppgradert versjon av Znote 2003. USB1.1 er blitt til USB2.0, og desktop-prosessoren fra Intel er byttet ut med en mobil variant fra AMD. Totalt sett mener vi denne maskinen er bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede rukket å teste en rekke maskiner basert på mobilutgaven av AMDs Athlon-prosessor, og vårt inntrykk av løsningene er i hovedsak positive. Prosessorene er billige, yter bra, og har et meget effektivt PowerNow!-system (tilsvarer Intels Speedstep-løsning), som justerer prosessorhastigheten etter behov. Dermed brukes ikke mer strøm enn nødvendig. Etter vår mening er AMDs mobilprosessorer langt fra noen B-løsning på bærbare PCer.

Kraftig og rimelig

Zepto lanserer nå en bærbar modell basert på en AMD Athlon XP2000+ prosessor. PCen sitter i et kabinett som er tilnærmet identisk med det som ble brukt på Zepto ZNote 2003, og spesifikasjonene minner også om denne PCen. Etter vår mening er den nye PCen å regne som en oppgradering av 2003-modellen. Den er rimeligere, den har fått USB2.0-porter, yter generelt bedre og støyer langt mindre.

PCen har en funksjonell utforming i sølvgrå plast, uten dikkedarer og "pynt. Hurtigknappene fra 2003 er fjernet, vår erfaring er at de sjelden brukes likevel. Størrelsesmessig er den langt ganske midt på treet, men noen vil kanskje synes at 3,4 kg er i tyngste laget. PCer i denne prisklassen er sjelden lettvektere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer