Zepto Znote 2001

Zepto er et nytt bekjentskap for de fleste av oss. Dette norske selskapet holder til på Nordstrand utenfor Oslo, og har høstet god omtale i flere tester så langt. La oss se hvordan denne maskinen står seg mot de store og etablerte...

Publisert

Zepto-PCene er satt sammen i Taiwan av Compal, en av verdens største OEM-produsenter av bærbare PCer. Design og spesifikasjoner på maskinene er derimot heilnorske.

Zepto retter seg ifølge egne utsagn først og fremst mot næringslivet, men etter å ha stiftet et nærmere og meget positivt bekjentskap med Znote 2001, ser vi ingen grunn til at kun næringslivet skal få kose seg med disse maskinene. Til det er forholdet mellom pris og ytelse for bra! Les videre, så forstår du hva vi mener.

Førsteinntrykk

Vårt testksemplar ble levert i en praktisk bæreveske i skinnimitasjon (som er tilleggsutstyr) til kr 434,- inkl. mva. Her var strømforsyning, diskettstasjon og CDer pakket i praktiske lommer på innsiden, men vesken er såpass tynn at den ikke gir noen god beskyttelse mot støt på reise.

Dokumentasjonen ligger hovedsakelig på CD, men det fulgte også med et kom-i-gang ark som viste de første stegene for første gangs oppstart. Som en av få PC-leverandører gir Zepto deg muligheten til å kjøpe PC uten å måtte ta med Windows på kjøpet. Svært kjekt hvis du allerede har en Windows-lisens du vil bruke, og dermed sparer du også penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer