Zepto Znote 2002

Zepto Znote 2002 ble kåret til testvinner av oss i juni i år. Den gang overgikk den alt vi hadde sett, både med hensyn til utstyrsnivå og ytelse. Nå har den vært innom testbenken igjen, i en kraftig oppgradert utgave. Prisen er omtrent den samme.

Publisert
Sist oppdatert

Oslofirmaet Zepto har opplevd sterk økning i salget av sine bærbare PC-modeller, etter blant annet å ha fått utmerkelsen "Best i test" ved to anledninger her på DinSide. Selv om firmaet fortsatt er å regne som liten på bærbar PC-markedet (1 % markedsandel), tyder mye på at dette er i forandring. Zepto ekspanderer nemlig, og åpner i disse dager underavdelinger i Danmark og Sverige.

Zepto tilbyr for tiden bare noen få PC-modeller, og disse kan du selv være med å konfigurere via selskapets nettsider. Basis-modellene bygges av taiwanske Compal, samme selskap som bygger PCer for Acer, Toshiba og en rekke andre, men oppgraderinger og endringer (for eksempel RAM og prosessor) foretar oslofirmaet selv.

Design og bærbarhet

Znote 2002 har et slank og stilrent design. Innpakningen er i koksgrå plast, og er nesten identisk med forgjengeren, Znote 2001.

Plastlokket er noe mykt, ikke ulikt enkelte Dell-PCer vi har sett på tidligere, og gir temmelig lett etter når du trykker på det. Legger du tunge gjenstander på PCen, kan skjermen i verste fall ta skade. Her har vi sett langt mer solide løsninger, og her ligger det et klart forbedringspotensiale for Zeptoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer