Zip-stasjoner for bærbare

Iomega er på hugget for tiden, og lanserer nå Zip-stasjoner for bærbare maskiner. Ferdige moduler for Compaq, IBM og Toshiba er rett rundt hjørnet – og de er både beskjedne i strømforbruk og opptil 40% raskere enn andre Zip-modeller!

Publisert

De ledende fabrikantene av bærbare maskiner har standard moduler for lagringsenheter. Du kan bytte ut moduler som inneholder diskettstasjoner, harddisker, CD-ROM og batterier. Nå kommer det også Zip-stasjoner som er laget spesielt for dette formålet.

Compaq Armada 7700 og 7800-seriene, IBM’s Thinkpad 770-serie, Toshiba Slimbay – i alle disse variantene blir det nå bare å poppe ut diskettstasjonen og smekke i en Zip.

Iomega har også lisensiert to andre firmaer som produsenter av Zip-stasjoner for bærbare: CNF og VST. Disse tilbyr også enheter til andre maskiner som HP, Fujitsu, NEC og ikke minst Apple.

100 MB og 40% raskere

Denne spesielle portable varianten av Zip har 100MB kapasitet på 3,5-tommers Zip-disker, den samme typen som er utbredt over hele verden i et antall på over 100 millioner enheter. Den er også opptil 40% raskere enn dagens SCSI og ATAPI-versjoner, som innebærer bedre ytelse ved for eksempel kjøring av presentasjoner, multimedia og annen krevende bruk.

Redusert strømforbruk

Strømforbruket er også redusert og tilpasset strømkilder for bærbare PCer. Iomega påstår at du totalt får 3-4 minutter kortere oppetid pr. batteriladning ved variert, normalt bruk. Det følger med egen programvare som lar deg tilpasse strømforbruket etter dine egne preferanser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.