ZipGenius

Et gratis pakkeprogram med massevis av funksjoner, og med muligheten for å integreres i Windows Utforsker. Du får dessuten et selvstendig FTP-program.

ZipGenius
Publisert
Sist oppdatert

ZipGenius er et gratis, men likevel avansert pakkeprogram som støtter over 20 forskjellige komprimeringsformater, inkludert 7-zip og ZIP64. Det kan også lage selvutpakkende filer, som gjør at brukerne som mottar filen ikke nødvendigvis må ha det riktige komprimeringsprogrammet for å pakke ut filen.

Programmet har masse ekstrafunksjoner som kryptering, sikkerhetskopiering og brennerfunksjon, og kan integreres i Windows Utforsker. Det kan også brukes med en håndholdt Pocket PC-enhet.

Funksjoner

Dette er bare noen eksempler av programmets finesser.

  • PakkeformaterStøtter over 20 pakkeformatet inkludert 7-zip, etterfølgeren til ZIP-formatet. Det støtter også de spesielle pakkeformatene som OpenOffice og StarOffice-dokumenter bruker.
  • ZGToolsHer får du tilgang til Cutter-verktøyet som kan brukes til å dele opp store filer.
  • Støtter TWAINStøtter såkalte TWAIN-enheter (for eksempel skanner eller digitalkamera) som gjør det enklere å importere og komprimere bilder.
  • BrennerInnebygd brennerfunksjon (gjelder kun Windows XP).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer