Zoom tips og triks

Zoom-triksene du bør kunne

Bytt bakgrunn, skru på skjønnhetsfilter og bruke mute-funksjonen smartere. Her er noen Zoom-tips som kan komme godt med.

TATT AV: Bruken av Zoom har eksplodert under coronapandemien. Her er noen tips du bør lære deg om du ikke allerede har gjort det. Foto: Zoom
TATT AV: Bruken av Zoom har eksplodert under coronapandemien. Her er noen tips du bør lære deg om du ikke allerede har gjort det. Foto: Zoom Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zoom er i ferd med å bli for videomøter det iPod var for mp3-spillere. Okei, kanskje ikke helt ennå, men i løpet av coronapandemien har det blitt «go to»-løsningen for å holde kontakten med familie, venner og kolleger, være med på yoga-timer, delta i gudtjenester, begravelser - ja i grunn det meste egentlig.

Zoom har vært i hardt vær over sikkerheten, men iverksatte kjapt en rekke tiltak for å fikse de mye omtalte problemene. Populariteten ser ikke ut til å ta tatt stor skade av det.

Årsaken til at Zoom har slått så godt an, er at det er utrolig lett å bruke uten masse fiksfakserier. I tillegg har det flere funksjoner som er både morsomme og nyttige.

Her er sju triks kan gjøre Zoom-opplevelsen din enda bedre.

Bytt bakgrunn

Har du ikke rukket å rydde på hjemmekontoret, kan du skjule rotet ved å bruke en virtuell videobakgrunn. Du kan velge mellom et utvalg forhåndsdefinerte eller laste opp dine egne, både bilder og videoer.

Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Faktisk har dette blitt en ganske populær funksjon. En mann gikk viralt på Twitter etter at han lagde en bakgrunn hvor han henter seg selv en kopp te. I en mer seriøs setting har kan det kanskje funke å ha en bakgrunn med logoen til bedriften man jobber i?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer