Zumodrive gir deg tilgang - overalt

Smart nettløsning for deg som ofte flytter på filer.

Zumodrive gir deg tilgang - overalt
Publisert
Sist oppdatert

Tenk deg om litt nå – hvor mange enheter bruker du til daglig som er koblet mot Internett? Muligens har du en stasjonær maskin hjemme, en PC på jobben, en ekstra bærbar PC, en mobiltelefon, den minibærbare du ikke har fortalt kona at du har kjøpt ennå og kanskje til og med en maskin du har koblet til TV-en i stua. I tillegg kjører de til og med forskjellige operativsystemer.

Dette kan være en utfordring på flere måter. Noen ganger sitter du på jobb og skulle hatt en fil fra hjemmemaskinen; andre ganger har du bare iPhone tilgjengelig, men til din store skuffelse glemte du å overføre det nye Depeche Mode-albumet før du ble med samboeren på en langhelg til svigers. I tillegg skulle du gjerne ha vist dem bildene fra podens 2-årsdag, men dessverre hadde du ingen minnepenn tilgjengelig da du skulle reise.

Zumodrive er en tjeneste som løser denne knuten ved å tilby nettbasert lagring som kan brukes på tvers av flere enheter og operativsystemer. Vi har tidligere omtalt både Dropbox og Skydrive, men så vidt vi kan se, er det ingen av dem som tilbyr alt Zumodrive tilbyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.