Zumodrive

Kjekk allrounder med iPhone-støtte.

Zumodrive
Publisert
Sist oppdatert

Også Zumodrive har vi skrevet om tidligere, og det var faktisk i kommentarfeltet under nettopp denne artikkelen at DinSides lesere antydet at det var et behov med en test av flere nettlagringsløsninger.

Zumodrive minner mest om Dropbox hva funksjonalitet angår, der begge dukker opp som egne stasjoner i utforskeren, støtter deling av filer og versjonshistorikk.

Men Zumodrive har i tillegg et par ess i ermet – tjenesten har også en egen iPhone-applikasjon, som blant annet betyr at du kan vise bilder og spille av musikk uten å bruke av den interne lagringsplassen (forutsetter WiFi eller en billig dataplan, selvsagt). I tillegg er Zumodrive kompatibel med iTunes, slik at du kan ha alle sangene dine lagret på nettet, men der de dukker opp i iTunes som om de var lagret lokalt.

Prisplan:

Gratis: 1GB$2.99: 10GB$6.99: 30GB$11.99: 50GB$19.99: 100GB$37.99: 200GB$79.99: 500GB

Hvem bør bruke Zumodrive?

Zumodrive er en god all-rounder og egner seg både som "dumpeplass", deling med venner og som en ekstra "harddisk" hvis du har en minibærbar med liten disk eller iPhone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer