Å sove er å jobbe

Hurtigsøvn er bra for deg.

Å sove er å jobbe
Publisert

En kan si mye om næringslivet, men for en gjeng de er når det kommer til å putte en positiv spinn på ting. Soving i arbeidstida? Du kommer til å nå helt til topps i dette firmaet, min sønn!

Såkalte power naps skal nemlig være umåtelig nyttig for både ansatte og sjefer, og noen av dem vil elske denne.

Kjapt gjort.

The Nappak er en blanding av sovepose og telt-tak, og der den i lukket tilstand ikke tar stort mer plass enn en sammenrullet plakat, blir den - forhåpentligvis - en behagelig nok seng når du ruller den ut og blåser den opp til at du kan sove i en 20-30 minutter før neste styremøte.

Den gjennomsiktige, hvite fargen slipper til nok lys på innsiden av minisenga til at søvnen ikke blir så tung at sjefen må fram med pressluftbor for å vekke deg igjen, og med en lengde på 2.36 meter vil selv forvokste medarbeidere ha en sjanse til å holde føttene innenfor madrassen.

Effektivitet.

Et tysk forskningsinstitutt har på oppdrag fra romfartsorganisasjonen NASA kommet fram til at hurtigsoving kan forbedre reaksjonsevnen med så mye som 16 prosent, mens konsentrasjonsevnen får seg et oppsving på hele 35 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer