Aldri tom for strøm

Helt geniale produkter for deg med armer som virker.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Las Vegas, CES 2009: Jeg elsker ting. Kan ikke få nok. Og ja, jeg tror det er smittsomt. Hvis du er som meg har også du erfart at den største nedturen er når favorittdingsen din går tom for strøm i det øyeblikket du virkelig trenger den.

Etòn

er et firma som har spesialisert seg på bærbare radioer i ulike størrelser. De minste til rundt 30 dollar har forøvrig sterke LED-lamper og er dermed perfekte på hytteturer, mens de større modellene som ligger på 50 til 150 dollar har både bedre lyd og flere funksjoner.

Flere av modellene har også solcelle-panel som øker levetiden på det oppladbare batteriet, men absolutt alle modellene har i tillegg en håndsveiv.

Vri og lad.

Når det innebygde oppladbare batteriet begynner å gå tom for strøm er det altså bare å vippe ut sveiven, og begynne oppladingen.

Og det stopper ikke der. Selv de billigste modellene har også inngang for mobiltelefon, og resulatet er at også iPhonen eller Nokiaen din kan få nødstrøm når du er ute på tur.

Helt genialt sier vi, og i videoen under ser du hvordan vi bruker den billigste radioen (30 dollar) til å lade opp iPhonen vår:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer