Altec Mix: Boombox for tøffinger

Målgruppen er neppe metroseksuelle menn...

Altec Mix: Boombox for tøffinger
Publisert

The Mix fra Altec Lansing er inspirert av det glade 80-tall, der høyt hår, høyvannsbukser, rottehale og ikke minst den obligatoriske ghettoblasteren hang sammen som erteris.

Men her slipper du å frykte båndsalat fra kassettspilleren, MIX er nemlig godkjent for både iPod og iPhone, noe som gjør at du kan ta imot samtaler selv når spilleren er i bruk. Det er forøvrig et ekstra gullkorn at også andre MP3-spillere kan kobles til via jack-pluggen.

Så hva får du?

Det første du ser er dockingstasjonene til iPod/iPhone i front, og kobler du til andre enheter via jack-inngangene kan du også fråtse i glidende overganger i musikken mens du veksler mellom de ulike enhetene. Her kan du altså leke DJ, noe som er morsomt i teorien, men som kanskje kan bli slitsomt på fest når alle krangler om å få høre sin favorittlåt.

Høyttalerne er også verdt noen ord: Mix har to hornladede diskanter og mellomtone-enheter, samt en 5.25” subwoofer med slave-enhet, noe som bør klare å pumpe ut bassrytmnene til din glede og naboens forargelse.

I tråd med 80-tallet får du også en 7-bånds equalizer, som lar deg finstille lyden ytterligere. Hvorvidt lyden blir noe bedre av den grunn er jo en annen sak, men retro-elskerne der ute vil i hvert fall føle seg hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer