Apple-bilen er for fanboys

Og muligens også Apple-jenter.

Apple-bilen er for fanboys
Publisert

Glem sult, glem fattigdom, glem krigen om jordas begrensede ressurser. Den egentlig krigstrusselen kommer fra den ulmende krangelen mellom rabiate Apple-fanboys og like rabiate Microsoft-fanboys. Greit, det eksisterer ikke Microsoft-fanboys, men dere forstår hva vi mener.

Apple-guttene og jentene vil ønske seg denne bilen til jul. Alle de andre scanner allerede nå bilen for å finne det beste stedet å plassere bombene.

Hyund-hva?!

Det er bilbladet Rides Magazine som har satt sammen drømmebilen for Apple-fansen, med et litt pussig utgangspunkt: En Hyundai Genesis.

Bilen er blant annet utstyrt med en mobilt Wlan hotspot, som kan tilby så mange som 50 personer trådløs nettverksforbindelse. Det er bare begynnelsen.

Hyundaien har også hele tre Macer installert i baksetet og i bagasjerommet. Sistnevnte utvilsomt er nyttig hvis du er i avfallsbransjen, hvis du forstår hva vi mener, og ønsker å tilby avfallet noen timer på nettet før pulsen til vedkommende opphører. To av Macene er Minier, maskinen som Apple ikke har oppdatert på et par tiår, mens den tredje er en syltynn MacBook Air.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer