Apple-bilen er for fanboys

Og muligens også Apple-jenter.

Apple-bilen er for fanboys
Publisert

Glem sult, glem fattigdom, glem krigen om jordas begrensede ressurser. Den egentlig krigstrusselen kommer fra den ulmende krangelen mellom rabiate Apple-fanboys og like rabiate Microsoft-fanboys. Greit, det eksisterer ikke Microsoft-fanboys, men dere forstår hva vi mener.

Apple-guttene og jentene vil ønske seg denne bilen til jul. Alle de andre scanner allerede nå bilen for å finne det beste stedet å plassere bombene.

Hyund-hva?!

Det er bilbladet Rides Magazine som har satt sammen drømmebilen for Apple-fansen, med et litt pussig utgangspunkt: En Hyundai Genesis.

Bilen er blant annet utstyrt med en mobilt Wlan hotspot, som kan tilby så mange som 50 personer trådløs nettverksforbindelse. Det er bare begynnelsen.

Hyundaien har også hele tre Macer installert i baksetet og i bagasjerommet. Sistnevnte utvilsomt er nyttig hvis du er i avfallsbransjen, hvis du forstår hva vi mener, og ønsker å tilby avfallet noen timer på nettet før pulsen til vedkommende opphører. To av Macene er Minier, maskinen som Apple ikke har oppdatert på et par tiår, mens den tredje er en syltynn MacBook Air.

Sjekk interiørbildene til venstre!

Jada - iPhone.

Skjermen i bagasjerommet er forøvrig en 20-tommers Apple Cinema Display. Hva - ingen 30-tommer?

Ingen Apple-bil uten iPhone. Mobilen er pent bygget inn i et åpent hulrom mellom fører- og passasjersetet, mens en iPod Touch ligger klar til bruk for passasjerene som sitter bakerst i bilen.

Ellers har Genesisen DVD-spiller og et, antar vi, respektabelt surroundanlegg bestående av Genesis-forsterkere, høyttalere av typen Morel Hybrid Ovation, og et par tolvtommers subwoofere.

Bilen vil vise seg i all offentlighet under SEMA-bilmessa i Las Vegas fra og med 4. november. Der skulle en ha vøri.

Kilde: T3

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer