Avslør tyven: Få 50.000!

Møllergruppens favorittbil ble stjålet i natt og det betyr krise.

Avslør tyven: Få 50.000!
Publisert

Den stjålne bilen er en VW Beetle 1998-modell, og tyvene tok den ikke bare med seg i natt: Som du ser i bildespesialen brukte de den også som rambukk for å komme seg ut av Møllers utstillingslokaler.

Juvelen i bilsamlingen

Selv om bilen er uten skilter og ikke lar seg registrere verken i Norge eller i andre deler av Europa er den sterkt savnet.

For det første er den en gave fra Volkswagen-fabrikken i forbindelse med Harald A. Møllers 50 års jubileum som Volkswagen importør i Norge i 1998. Dette er også den eneste VW Beetle-modellen i verden som er levert fra fabrikk med norsk flagg innvevd i seteryggene.

Og som om ikke det er nok skal bilen også være en av hovedattraksjonene i forbindelse med Møllergruppens markering av at de har importert 1 million biler til Norge - en tilstelning som skal skje førstkommende mandag.

Dusør på 50.000 kroner

Selv om bilen med stor sannsynlighet har fått store skader (sjekk bildene så ser du hva vi mener), så vil de gjerne at tyven så fort som mulig parkerer bilen på et synlig sted eller leverer den tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer