Backstopp stopper schwina

Redd for å miste laptopen?

Backstopp stopper schwina
Publisert

I en ideell verden ville det vært slik at hvis laptopen din ble stjålet, begynte en timer på innsiden å tikke så snart den var ute av dine hender. To timer seinere detonerer den en intern sprengladning som eliminerer både laptopen og tjuvradden.

Backstopp er ikke like brutal, men den beskytter deg bra likevel.

Dobbelt bra.

Løsningen er utviklet av det britiske datajaktselskapet Virtuity, og for å vise at den virkelig stopper tyvene fra å lokalisere sensitiv informasjon på harddisken har de lagt til en ekstra "p" i "stop".

Backstopp er enkel i bruk, og består av en hardware- og en softwaredel. Alt du behøver gjøre er å definere en sikker sone der laptopen hører hjemme. Hvis noen flytter den ut av denne sonen vil Backstopp-programvaren aktiveres, og en selv-destrueringsbeskjed iverksettes.

Abonnér.

Brukeren bestemmer selv hvilke data som skal ødelegges for alltid idet den bærbare PCen er utenfor sikkerhetssonen, og det er også mulig å lokalisere laptopen i etterkant ved hjelp av et hvilket som helst trådløssignal - inkludert Wlan.

Tjenesten er abonnementsbasert, og koster ti pund per måned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer