Bærbar kontorpult for rastløse

Lyst til å se ut som du er svanger med en bærbar PC?

Bærbar kontorpult for rastløse
Publisert

En bærbar PC er bare bærbar i den forstand at du kan frakte den mellom to punkter før du må sette den ned for faktisk å kunne bruke den.

Helt til nå - på sett og vis.

Barn i magen?

Connect-A-Desk er som navnet så vidt hinter om en kontorpult du kan frakte fram og tilbake, mens du lar laptopen hvile trygt inntil magen. Greit, du kan ikke sette fram bilder av familien på pulten, eller plastre den med gule lapper med påminnelser du aldri kommer til å huske uansett.

Laptopen festes i selene, og deretter kan du bevege deg fritt rundt mens du fortsetter å arbeide. Kan laptop-musikere nå endelig late som de er genuine rockestjerner og løpe rundt på scenen med MacBooken mens de spiller en slags laptopgitarsolo?

Den ergonomiske bærbare pulten skal kunne tilplasses de fleste typer laptoper som finnes, og også til de fleste mennesketyper.

Fleksibel.

Produsenten sikter seg inn på så vidt forskjellige kundegrupper som lagermedarbeidere, inventarspesialister, journalister og bloggere, og personlig ser vi helt klart nytten av å ha denne festet over skuldrene mens vi nedlegger uendelig mange kilometer på messegulvene i Tyskland eller i USA.

Bortsett fra at uansett hvor en beveger seg vil folk enten stirre som om du hadde tre hoder og et ekstra sett med armer, eller bare falle sammen i krampelatter. Det er fint å glede folk, men kanskje ikke på den måten.

Prisen for Connect-A-Desk er cirka 190 kroner (uten frakt).

Video redigert av amatører under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer