Beauty and the Geek gjør oss nervøs

Nerdebuksa forvandler deg til sosialt kasus.

Beauty and the Geek gjør oss nervøs
Publisert

Det er ikke alle ting som er ment å kombineres. Alkohol og bilkjøring, for eksempel, eller reinsdyr og hestesal. Eller reinsdyr og rottweiler, hvis-du-skjønner-hva-vi-mener.

Etter å ha sett Beauty and the Geek-buksa er vi villig til å føye til tastatur og klær på lista over unevnelige allianser.

Combo-breaker.

Buksa er laget av designer Erik De Nijs, som tydeligvis har samme intense forholdet til datatilbehør som en del prester har til sin skaper.

Den mest opplagte vederstyggeligheten er tastaturet. Det er fleksibelt og bøyelig, og sydd inn tvers over gylfen. Mens du hamrer løs nok et eitrande sint leserinnlegg på samlerforumet for Star Wars-leker, hamrer du altså samtidig løs på, du vet, den der nede.

Knærne på buksa har hver sin innebygde høyttaler, mens en stor lomme på baksiden har plass til musa. Er du en hardbarka gamer som bare respekterer konsolldesign og ikke motebilder, skal det også finnes joystick lokalisert ikke så langt fra steder der naturens egen joystick befinner seg.

Sjekking.

Men tenk deg underverkene buksa vil gjøre på kjøttmarkedet i helga ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer