Beauty and the Geek gjør oss nervøs

Nerdebuksa forvandler deg til sosialt kasus.

Beauty and the Geek gjør oss nervøs
Publisert

Det er ikke alle ting som er ment å kombineres. Alkohol og bilkjøring, for eksempel, eller reinsdyr og hestesal. Eller reinsdyr og rottweiler, hvis-du-skjønner-hva-vi-mener.

Etter å ha sett Beauty and the Geek-buksa er vi villig til å føye til tastatur og klær på lista over unevnelige allianser.

Combo-breaker.

Buksa er laget av designer Erik De Nijs, som tydeligvis har samme intense forholdet til datatilbehør som en del prester har til sin skaper.

Den mest opplagte vederstyggeligheten er tastaturet. Det er fleksibelt og bøyelig, og sydd inn tvers over gylfen. Mens du hamrer løs nok et eitrande sint leserinnlegg på samlerforumet for Star Wars-leker, hamrer du altså samtidig løs på, du vet, den der nede.

Knærne på buksa har hver sin innebygde høyttaler, mens en stor lomme på baksiden har plass til musa. Er du en hardbarka gamer som bare respekterer konsolldesign og ikke motebilder, skal det også finnes joystick lokalisert ikke så langt fra steder der naturens egen joystick befinner seg.

Sjekking.

Men tenk deg underverkene buksa vil gjøre på kjøttmarkedet i helga ...

- Øi, hvor skal du hen med den hånda?!

- Slapp av, skulle bare sjekke om Caps Lock-knappen sto på.

Og så videre.

Prototype.

På den annen side, hvis du beveger deg ut på byen med denne buksa blir du slått ned av første og beste boler innen en halvtime. De blir som kjent veldig lett provosert.

Nerdebuksa er foreløpig bare et konsept. Vi har beregnet sannsynligheten for at den noengang blir satt i kommersiell produksjon til 1 til 1 000 000 000. Jada, vi brukte kalkulator, så dette er et troverdig tall.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer