Beskytter nettverket

Ruteren som stopper usikre nettsteder allerede før de når maskinen.

Ruteren som beskytter hele nettverket.  Foto: gizmodo.com
Ruteren som beskytter hele nettverket. Foto: gizmodo.com Vis mer
Publisert

Linksys har slått seg sammen med antivirusprodusenten Trend Micro for å lage en ny type ruter som skal bedre sikkerheten for maskinen din.

Ruteren fra Linksys kommer med en innbygd sikkerhetspakke som skal sørge for å stenge ut usikre områder allerede før de når maskinen.

Beskytter nettverket.

Tidligere har programmet Home Network Defender for PC gjort noe av det samme. Men ettersom programmet nå i stedet er installert på ruteren, vil hvilken som helst PC som er koblet til nettverket være beskyttet.

Den beskyttende ruteren vil ikke oppdage og rense maskinen for virus, men vil filtrere ut usikre nettsider før de når datamaskinen.

Kan sperre nettsider.

Den innebygde programvaren vil nekte tilgang til områder som vurderes som usikre, basert på et sett med forhåndsbestemte kriterier. Den vil også kommunsere med serveren fra Trend Micro for å bedømme hvilke sider som kan være usikre.

Du kan imidlertid justere hvor sensitivt dette filtre skal være, og du kan også velge å stenge ut bestemte områder, i tillegg til å varsle Linksys hvis du kommer over områder som bør tas inn for sikkerhetsvurdering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer