Bildevennlig bilnavigasjon

Ndrive vil gjøre GPSen enda mer virkelig.

Bildevennlig bilnavigasjon
Publisert

GPS-markedet domineres i hovedsak av et par-tre store aktører, og det kan fort bli litt kjedelig. På en pressekonferanse i Oslo i dag ble vi kjent med en, for oss, ny navigasjonsleverandør, som har til hensikt å røske litt opp i etablissementets måte å tenke GPS på.

Ved hjelp av innholdsleverandørene Gule Sider og Blom skal portugisiske Ndrive forsøke å trenge seg inn på det norske markedet.

Alkosjekk

I utgangspunktet slippes tre GPS-enheter i løpet av mars måned - G280R, G400 og toppmodellen G800. Prisene ligger på henholdsvis 1795, 1595 og 2995 kroner.

Det mest interessante med den rimeligste modellen, G400, er strengt tatt det innebygde alkometeret, som gir deg en viss idé om alkoholinntaket ligger over den lovlige promillegrensa før du vrir om tenningsnøkkelen.

Hva befinner seg hvor

Det mest spennende med dagens lansering er likevel kartløsningen som følger med G280R og G800. Allerede nevnte Gule Sider står bak leveransen av såkalte interessepunkter, eller POIs om vi skal snakke GPS-språket, noe som følge Ndrive skal bety at det bare i de norske kartene finnes mer enn 45 000 hoteller, parkeringsplasser, hoteller, restauranter og alt det andre som disse interessepunktene inneholder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer