Boksen som filtrerer

En slags telefonsekretær.

Boksen som filtrerer
Publisert

De er innpåslitne, irriterende og tar ikke nei for et nei. Det kan ikke være lett å være en telefonselger.

Langt vanskeligere er det også å beskytte seg. Kanskje har du forsøkt å skjerme deg ved hjelp av ulike tjenester, men ikke engang det ser ut til å nytte. Telefonselgeren finner deg samme hva, det er tross alt provisjon inne i bildet.

Det siste tilskuddet i kampen mot selgeren kommer fra England, de har nå lansert boksen Truecall som skal beskytte deg en gang for alle.

Spamfilter.

Boksen fungerer som en slags personlig sekretær som vil sørge for å filtrere bort uvelkomne telefoner.

Plages du av fjerne slektninger, syke ekser eller dårlige venner som egentlig ikke har noe å meddele, så kan du putte disse i spamfilteret i boksen. Neste gang de ringer, vil de i stedet få en svarer som forteller dem at du ikke er tilgjengelig.

Enkelt og greit.

Ukjent nummer?

Hvis noen ringer fra et hemmelig nummer, vil de komme til en svarer som ber dem avsløre hvem de er. Truecall-sekretæren vil videre spørre deg om du ønsker å motta samtalen, eller om de skal settes over til spam-svareren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer