Bose QuietComfort 15: Ny toppmodell

Endelig kommer oppfølgeren.

Bose QuietComfort 15: Ny toppmodell
Publisert

Enten du reiser mye som privatperson eller på jobbturer: Har du først vent deg til å bruke støydempende hodetelefoner er det svært vanskelig å klare seg uten.

Med en gang du slår på hodetelefonene forsvinner du nemlig inn i den egen verden av fred og harmoni, og slipper dermed unna ungeskrik, sure medpassasjerer og den irriterende støyen fra flyet, toget eller trafikken generelt.

Aktiv støydemping best

Det er mange måter å dempe støyen på, og det vanligste tidligere var såkalte passive hodetelefoner, som kort fortalt omsluttet ørene dine så godt at de reduserer støy.

Spør du oss er imidlertid hodetelefonene med aktiv støydemping langt å foretrekke.

Vi har testet flere av alternativene, blant annet fra Monster: Beats by Dr Dre og Philips, men undertegnedes favoritt når det gjelder støydemping er fortsatt Bose QuietComfort 3 som vi testet allerede i 2006.

Og nå, tre år senere er altså endelig Bose klar med en oppfølger.

QuietComfort 15

skal i følge selskapets egenreklame være deres beste modell så langt. Akkurat det kan vi ikke gå god for før vi har testet dem selv, men på papiret ser det i hvert fall lovende ut:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer