Chop suey? Nei - chopper Intel!

Hvorfor skal ikke en dataprodusent ha sin egen chopper?

Chop suey? Nei - chopper Intel!
Publisert

Etter å ha sett på American Chopper på Discovery vet vi to ting: Verkstedgutta i Orange County Choppers forholder seg mesteparten av tida til et manus som en hvilken som helst skuespiller i en sitcom, og de kan lage helt hinsides chopper-motorsykler som ikke står i manuskriptet.

Denne saken handler om det siste, og den iøyenfallende og svært nerdete Intel-chopperen.

Bærbart.

Uten å ta opp spørsmålet om hvordan biker-miljøet vil reagere hvis du forsøker å bli medlem av klubben deres med hvit og babyblå Intel-maling og en stor Intel-logo på bensintanken, er det likevel én ting de vil misunne deg: Den innebygde PCen.

Riktig - en PC på en motorsykkel. Den er levert av Black Diamond, som med sine såkalte ultramobile, små SwitchBack PCer allerede har lang trening i å gjøre databruk mulig selv i tilsynelatende umulige miljøer.

Surfing på E6en.

PCen gjør det blant annet mulig å starte motoren ved hjelp av et fingergjenkjenningssystem, slik at det ikke oppstår en midtlivskrise hver gang du somler bort nøklene. Mini-PCen tåler alle typer vær, og er også i stand til å takle de mildt sagt dype og heftige vibrasjonene som en chopper-motor genererer.

Kjørecomputeren kan gjennom et digitalt dashbord gi føreren informasjon om sykkelens tekniske data (bensinforbruk, kilometerstand, hele pakka), men best av alt muligheten for nettsurfing og tilgang til video- og musikkfiler. Se på Easy Rider på motorveien i 140 km/t? Ja, jo, kanskje.

Bakspeil er ut.

Ellers har motorsykkelen både blåtann, Wlan og GPS, og istedenfor gammeldagse bakspeil er Intel-chopperen utstyrt med et par små LCD-skjermer koblet til to kamera montert bak på sykkelen.

Du har helt sikkert gjettet at dette koster penger. Bare Switchback-PCen alene vil koste deg mellom seks og titusen dollar, eller mellom 33 000 og 55 000 kroner, og så må du betale for sykkelen.

Privatsjåfør og en laptop i baksetet er nok enklere.

Kilde: Coolest Gadgets

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer