Chop suey? Nei - chopper Intel!

Hvorfor skal ikke en dataprodusent ha sin egen chopper?

Chop suey? Nei - chopper Intel!
Publisert

Etter å ha sett på American Chopper på Discovery vet vi to ting: Verkstedgutta i Orange County Choppers forholder seg mesteparten av tida til et manus som en hvilken som helst skuespiller i en sitcom, og de kan lage helt hinsides chopper-motorsykler som ikke står i manuskriptet.

Denne saken handler om det siste, og den iøyenfallende og svært nerdete Intel-chopperen.

Bærbart.

Uten å ta opp spørsmålet om hvordan biker-miljøet vil reagere hvis du forsøker å bli medlem av klubben deres med hvit og babyblå Intel-maling og en stor Intel-logo på bensintanken, er det likevel én ting de vil misunne deg: Den innebygde PCen.

Riktig - en PC på en motorsykkel. Den er levert av Black Diamond, som med sine såkalte ultramobile, små SwitchBack PCer allerede har lang trening i å gjøre databruk mulig selv i tilsynelatende umulige miljøer.

Surfing på E6en.

PCen gjør det blant annet mulig å starte motoren ved hjelp av et fingergjenkjenningssystem, slik at det ikke oppstår en midtlivskrise hver gang du somler bort nøklene. Mini-PCen tåler alle typer vær, og er også i stand til å takle de mildt sagt dype og heftige vibrasjonene som en chopper-motor genererer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer