Dama di vil elske disse

Her er laptopene som gjør kjæresten din til en datanerd.

Dama di vil elske disse
Publisert

Jasså, så du trodde ikke at damer var interessert i data?

Det er i så fall bare fordi du ikke har vist dem de ekstravagante laptopene fra Ego Lifestyle. De er nemlig formet som lekre vesker med bærereim og det hele, og kommer i tillegg i så mange varianter at du garantert vil finne noe som faller i smak.

Ego?

Det selvsentrerte navnet passer egentlig perfekt, for dette nederlandske selskapet har selvfølgelig spesialisert seg på latterlig dyre bærbare datamaskiner til latterlig rike mennesker.

Men hva forventer du egentlig når det ser så bra ut?

Veske-PC.

Ego har tidligere lansert PCer dynket i både Swarovski krystaller og ekte diamanter, og det dukker jaggu opp på de nye modellene også: Du kan velge mellom Ego Editions, The Personal Edition, The Diamond Edition og The Limited Editions Designer Collections - og du finner bilder av dem alle til venstre for teksten her.

En ting har imidlertid ikke forandret seg: Det er fortsatt umulig å finne noe fakta om spesifikasjonene til Ego-laptopene. I praksis kan du derfor anta at dette er PCer som fungerer greit til nettsurfing og helt OK til å hamre ut powerpoint-presentasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer