Denne redder husfreden

Er du glemsk kommer du til å elske to-do tatoveringen.

Denne redder husfreden
Publisert

Å bruke håndflaten som huskelapp er ikke noe nytt: Slappe skoleelever har gjort det helt siden matteprøvene ble innført, Valla gjorde det på Skavlan, og tenker du etter har du sikkert gjort det en gang du også.

Og hvorfor ikke? I motsetning til en post-it lapp som du alltid klarer å rote bort før du skal bruke den, så vil du jo alltid ha med deg hånda når du kommer deg i butikken eller på talerstolen.

Strengt tatt er det eneste store minuset at det du skriver inn med kulepenn blir stående i håndflaten i lang tid etterpå, men nå har selvfølgelig noen smartinger funnet løsningen på det også.

The To-Do tattoo.

For dette er selvsagt ikke en ekte tatovering, men en pakke med 12 mini-huskelister med et hudvennlig lim, som gjør at du kan feste huskelista hvor du enn vil på kroppen.

Billig er det også. En pakke koster vanligvis 3,5 dollar på Amazon, og selv om lageret er tomt akkurat nå kan du like godt forhåndsbestille før teflonhjernen din glemmer hvor smart dette egentlig er.

Kilde: ToDo-Tatto

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer