Det er krig

Krig mot bakteriefloraen.

Det er krig
Publisert

Verden er i krig. Dørhåndtaket du akkurat la din klamme hånd rundt på din lokale kaffebar gikk umiddelbart til angrep, og du så ikke en gang at noe var i ferd med å skje. Bakteriene bedriver mer umoralsk krigføring enn det noen vil hevde George W. Bush gjør, og trusler om Guantanamo biter ikke.

Denne UV-skanneren, derimot. Den biter.

Tidkrevende.

Hvis du har tid til å sette av et par timer hver dag kan hverdagen nemlig bli nesten helt bakteriefri. Du har et par timer å slå ihjel, har du ikke?

Skanneren kan desinfisere alt fra datatastatur og dørhåndtak til mus og offentlige toalettvasker, og alt du behøver gjøre er å veive skanneren over den aktuelle gjenstanden slik at de ultrafiolette strålene får noen sekunder til å gjøre jobben. Gjør du jobben din ordentlig kan høstinfluensaen eller vårforkjølelsen være en saga blott.

Nesten alt.

Det gis løfter om at så mye som 99.9 prosent av alle bakterier vil stryke med etter en strålebehandling, men kjenner vi deg rett vil nevrosene sørge for at du ikke får sove på grunn av den ene prosentdesimalen som slapp unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer