Drivstoff til besvær (og begjær)

Det er fort gjort å tanke feil. Visst nok.

Drivstoff til besvær (og begjær)
Publisert

Etter at dieselbilene virkelig gjorde sitt inntog i Norge, forekommer det med jevne mellomrom episoder hvor et eller annet bilredningsfirma må rykke ut for å redde en forvirret bileier. Hva har han gjort? Nettopp - han fylte bensin på dieseltanken fordi han sto og tenkte på viktige ting som hva er det nå hun heter, hun dama på de nye undertøysplakatene fra H&M?

Fuel Checker lover å spare deg for problemer - forutsatt at du ikke er fullstendig hjernedød.

Plastengel.

Den lille plastdingsen kommer i to utgaver, en svart for dieselbilister, og en grønn for bensinbrukere. Grønn? Ja, fordi bensin er mye mer mijøvennlig enn diesel. Hvis det er grønt, er det som kjent bra for oss. Det er bare å se på et eple eller en pære eller en gressplen.

Fuel Checker plasseres over bensinlokket, og hver gang du fører bensinpumpa gjennom kjeven på drivstoffsjekkeren vil lysene fortelle deg om du har tatt riktig pumpe. Lyser det rødt, bør du ombestemme deg umiddelbart, lyser det grønt er det fritt fram.

Dette krever naturligvis fortsatt at du FØLGER LITT MED, men det bør ringe en liten bjelle i bakhodet hver gang du skal fylle drivstoff og ser at noe er festet til bensinlokket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer