Du vokser med Madame Tussauds

Er du klar for å forevige deg selv?

Du vokser med Madame Tussauds
Publisert

Det ultimate beviset på at du har nådd toppen av kjendiskarrieren er ikke at du blir invitert på middag i Det Hvite Hus, eller at du endelig kan snike deg forbi absolutt alle de hippe utestedskøene i hovedstaden - mens de som står og fryser i kø-kulda til og med applauderer deg idet du passerer.

Tussete av Tussauds.

Det endelig beviset er at du noen lager en voksfigur av deg som turister i London, Amsterdam og New York vil diskutere i timevis. Ligner den? Har ikke han en vorte til høyre for nesen? Og hvorfor har de glattet over føflekken på halsen? Og nesen hans er mye styggere i virkeligheten!

Nå kan også du få din egen voksfigur i beste Madame Tussauds-stil, og det koster deg bare 1.8 millioner kroner.

Prisen er altså minst like stiv som ansiktsuttrykket til Ophrah-voksfiguren, men den inkluderer full pakke. Du får tilgang til hele den ekspertisen Madame Tussauds besitter, og voksfiguren, som tar rundt fire måneder å lage, kan plasseres hvor du vil.

Det vil si, hvis du ønsker å sette den på Slottsplassen i Oslo er det mulig du bør søke om tillatelse først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer