Dykkerbrillene som redder ferieminnene

Lei av å glemme undervannskamera når du er på snorkle-ferie?

Dykkerbrillene som redder ferieminnene
Publisert

Denne dykkermaska har alt du trenger for å dokumentere hvor fantastisk dyrelivet egentlig er når du snorkler i tropiske strøk, eller som videoen under viser; bare vil vise fram hvor flink kjæresten din er til å svømme.

Alt innebygget.

Dykkermaska har nemlig innebygget digitalkamera på 5 megapiksler (2560/1920 piksler), og kan i tillegg ta opp videosnutter i VGA-oppløsning.

NB: Du får bilder tatt med kameraet til venstre for teksten her, og en eksempelvideo tatt med dykkermaskekameraet lenger ned.

Siden det interne minnet ikke er på mer enn 16 MB er det heldigvis også plass til et minnekort av Mikro SD-typen, og med et minnekort på 2 eller 4 GB vil du strengt tatt få plass til flere bilder enn noen egentlig er interessert i å se.

5.0 MP-kameraet skal være vanntett ned til 30 meter, mer enn tilstrekkelig for de fleste av oss med andre ord, og leveres med nødvendig software og USB-kabler for overføring til PC.

Nytt: Fås nå også kjøpt i Norge, se her.

Kameraet skal bli lagt ut for salg på denne nettadressen fra og med mars måned, men prisen er foreløpig ukjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer