Easy-Glider er lett på tråden

Er den også et bra alternativ til scooteren din?

Easy-Glider er lett på tråden
Publisert

Oslos veier er fulle. Stappfulle. Snart ligger vi i kø selv om vi står opp klokka 0445, fordi alle forsøker å komme seg på jobb tidligst mulig - fordi da er det minst kø.

Fin gli.

Easy-Glider er like lett på tråden som en av Tommy Lees groupier, men den gjør det den gjør uten å ta seg av klærne.

Det noe uvanlige kjøretøyet har akkurat vunnet BrandNew Awards, en innovasjonskonkurranse for sportsrelaterte produkter.

Lettvekter.

Enhjulskjøretøyet veier 25 kilo, kommer i flere forskjellige modeller, og har enten ståplattform bakerst, eller ingen plattform i det hele tatt. Kjøper du sistnevnte er det meningen du skal la deg dra etter Easy-Glide med et par rollerblades på beina - eller rulleskøytene du brukte en gang på 80-tallet, de du hadde på deg da brutalt ærlige klassekamerater fortalte deg hvor skapet skulle stå og knuste drømmen om å ta olympisk gullmedalje i kunstløp.

Forhjulet har en diameter på 50 centimeter, og drives framover av en elektrisk børstemotor på 24 volt og 360 watt. Det betyr null utslipp idet du raser ut på E6en, men du bør komme deg kjapt tilbake til de lokale grusveiene igjen - Easy-Glider har en toppfart på 20 km/t, og kan altså ikke brukes hvor som helst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer