Eksklusiv sykkelglede

Sykkelen du kan parkere på veggen.

Eksklusiv sykkelglede
Publisert

Den dagen våre etterfølgere skal oppsummere vår tid, antar vi at fascinasjonen for blingser og glitrende gjenstander, vil bli et sentralt stikkord.

Vi har sett det her, og ikke minst ser vi det her. Nå ser vi det igjen, for noen er fascinasjonen så overveldende at de er villige til å bruke svimlende store summer for å skille seg ut. Denne gangen er det den skandinaviske designvirksomheten Aurumania.

Edle deler.

Med sine 24 karat gull og stive pris kan vel denne sykkelen fint klassifiseres som toppsykkel, i det minste i prisklassen. Den skal også være pyntet med 600 Swarovski-krystaller, i tillegg til eksklusivt skinn, bare for å gjøre det fasjonable komplett.

Og vi vanlige dødelige kan vel bare undre oss over hvem som er villige til å spa opp 600 000 kroner for en trøsykkel.

Men det finnes alltids nok av gale kjøpesterke folk der ute.

Ni igjen.

Aurumania kan avsløre at de allerede har solgt sitt første eksemplar. Sykkelen pryder i dette øyeblikk en eller annen vegg i London, noe som vil si at det bare er ni av denne typen igjen.

Hvis du skal sikre deg et eksemplar må du derfor handle raskt. Den selges fra i ettermiddag av fra Aurumanias hjemmeside.


Trykk her for å se enda flere ekslusive produkter!


Kilde: pleasure.dk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer