Electrobike Pi er enklere enn matte

Latsabber på sykkel har aldri hatt det bedre.

Electrobike Pi er enklere enn matte
Publisert

Etter å ha lekt oss litt med en elektrisk sykkel i fjor, fant vi blant annet ut to ting: De er for tunge, og de er for dyre.

Electrobike Pi ser ut som den følger samme malen. Den koster mer enn 3,14 kroner, for å si det slik.

Grønn kraft.

Den har en massiv el-motor med en hel hestekreft, som slipper ut så lite farlige gasser at miljøbevegelsen kommer til å gi deg en klem som varer og varer og varer.

Hvis du er perfeksjonist og ønsker å redusere utslippene til null, kan du installere en svær, halvsirkelformet solcelle-lader som får deg til å se ut som du nettopp landet fra år 2030 (sjekk bilder til venstre!). Bare ved å lade sykkelmotoren med solenergi kan du få hele fire mil ekstra kjørelengde ut av den - uten at du behøver bruke pedalene.

Beskjeden og dyr.

Toppfarten på 750-watts motoren er ikke mer enn 32 km/t, så ikke belag deg på at du kan rase inn på motorveien utenom rushtida.

Den beskjedne hastigheten skyldes ikke bare den beskjedne motoren, det er også en konsekvens av at sykkelen veier hele 26 kilo - før du har satt deg på setet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer