En skikkelig bilfilm

JVC flytter hjemmekinoen ut av stua og inn i bilen.

Foto: JVC Norge
Foto: JVC Norge Vis mer
Publisert

Alltid på farten? Raser fra kunde til kunde, mens det ikke akkurat blir færre støvsugere i baksetet – som du lovte sjefen skulle være borte i løpet av no time?Før du vet ordet av det har no time blitt til no way, fordi du satte på «Black Hawk Down» i din altfor gamle Opel, som likevel føles som en million kroner etter at du investerte i JVCs multimedia-receiver.

Hjemmekino på bortebane.

JVC KD-AVX2 er nemlig et slags komplett hjemmekinoanlegg for bilen. Fint for støvsugerselgere, og fint for den som har blitt kasta ut av kona fordi hun arrangerer årsmøte i Tupper For Tupperware-foreningen.

Anlegget har blant annet en 3,5 tommers stor skjerm i widescreen-format, DAB-radio, gullbelagte linje- og videoutganger, og det kan produsere surroundlyd både gjennom bilhøyttalerne og hodetelefonutgangen.Den innebygde DVD-spilleren spiller alt fra vanlige DVD-filmer til slike filmer som du har lasta ned fra nettet (innrøm det), og hvis ikke det gjør deg fornøyd, kan du koble til iPoden med samme letthet som to inn- og utpust.

TV i bilen.

Det finnes også mulighet for å motta TV-signaler, men vil du egentlig se ”Hotell Cæsar” mens du desperat forsøker å komme deg gjennom lyskrysset med en gal kunde på slep?Du skulle ikke forsøkt å støvsuge bikkja hans. Det er fint at du selger sugesterke støvsugere, men du skulle ikke det.Anlegget koster rundt 6-7000 kroner i Norge.Mer informasjon om KD-AVX2 finner du på JVCs hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer