En solskinnshistorie

Lesehestene er også mennesker - strandmennesker.

En solskinnshistorie
Publisert

Å finne en komfortabel lesestilling på stranda er omtrent like utfordrende som å gå på strak line uten trening under årets første forestilling for Cirkus Arnardo, og det skyldes ikke bare sola og sanden og solkremen som klistrer seg mellom sidene og gjør krimromanen enda mer intrikat enn forfatteren hadde tenkt.

Det skyldes nemlig også sitteunderlaget.

Strandkonge.

Ostrich Multi Position 3N1 Beach Chair er en slik stol som noen burde tenkt på for lenge siden (og som leserne våre garantert vil gi klar beskjed om i forumet under hvis noen faktisk har tenkt på det for lenge siden).

Den lar deg sitte på stranda eller på verandaen i de fleste stillinger som ikke finnes i kama sutra, inkludert den vanskelige ligge på magen mens en leser.

Magestillingen er spesielt gunstig fordi en såkalt ansiktsklaff enkelt lar seg løfte opp fra stolen, slik at ansiktet ditt kan se gjennom underlaget og ned på boka. Et par puter vil samtidig støtte opp ansiktet, slik at du kan slappe av mens du tråler deg gjennom boka.

Koppholder.

Ryggen på strandstolen kan justeres i fem ulike posisjoner, mens fotskammelen "bare" har tre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer